A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pedofilbotrány: elzárkózott a hatóságokkal való együttműködéstől András herceg

II. Erzsébet királynő kisebbik fia olajat öntött a pedofilbotrány parazsára!

– András herceg bezárta az önkéntes együttműködés kapuját – fogalmazott Geoffrey Berman amerikai államügyész, aki már januárban jelezte, ígérete ellenére a brit főnemes nem működik együtt az FBI-jal a Jeffrey Epstein nevével fémjelzett nyomozásban. Mint ismeretes, a cellájában tavaly augusztusban öngyilkosságot elkövető milliárdos egyik gyerekprostituáltja, Virginia Giuffre azt állítja, amikor még 17 éves volt, Epstein többször arra kényszerítette, hogy szexeljen a yorki herceggel.

Érthető, hogy a brit királyi család fekete báránya nem akar a Szövetségi Nyomozó Iroda informátorává válni, az elzárkózás mégis furcsa, hiszen ezzel a közvéleményt maga ellen hangolja. Jelen állás szerint András minden pedofilvádat tagad.

– Arra sem emlékszem, hogy táncoltam volna az illető kisasszonnyal – közölte novemberi BBC-interjújában, amelyben az amerikai bűnüldöző hatósággal való együttműködését is megelőlegezte. Azóta viszont minden főnemesi kötelezettségétől visszalépett, és sztárügyvédet fogadott, aki egyelőre elzárkózik a média elől, akárcsak a Buckingham-palota.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések