A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ördög Nóra nem tudta eltitkolni a férje elől, hogy szerepel a TV2 műsorában

A TV2- n futó Nicsak, ki vagyok? legutóbbi adásában többek között Ördög Nóra is lelepleződött. Most elmesélte, milyen volt az adást megelőző időszak.

Hatalmas meglepetést okozott Ördög Nóra a TV2 legújabb műsorában, ugyanis a szívkirálynő maszka alatt ő rejtőzött. A műsorvezető a Hot! magazinnak elárulta, legtöbbször a kocsiban gyakorolt és megtanították arra, hogyan változtassa el a hangját. Arról, hogy a műsorban szerepel, csak a férje tudott, még a gyerekei elől is sikerült eltitkolnia.

"A férjem tudott róla, hogy készülök erre a szerepre. Ha akartam volna, sem tudtam volna eltitkolni előle. Őszintébb a kapcsolatunk annál, hogy hazudjak a férjemnek" – nyilatkozta a műsorvezető.

Hozzátette: amikor felkérték a műsorra, azt gondolta, kollégái biztosan kitalálják, hogy ő az, ám sikerült elég jól játszani a szerepét, hiszen a nyomozóknál fel sem merült a neve. „Sokat gyakoroltam, hogy minél fegyelmezettebben tudjam alakítani a szerepemet. Jó kalandnak éltem meg!” – mesélte a lapnak Nóra.

👑❤🎤🤪 #nicsakkivagyok @tv2official

21.5k Likes, 90 Comments - Ördög Nóra (@ordognora) on Instagram: "👑❤🎤🤪 #nicsakkivagyok @tv2official"


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések