A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

MNB: indulhat az első minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) pozitívan bírálta el az elsőként pályázó Union Biztosító minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítását, így ennek forgalmazása akár azonnal indulhat.

Az MNB csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az előzetes felmérés alapján a piaci szereplők többsége fejleszti már új termékét és készíti elő pályázatát, így az év folyamán széles körben elérhetővé válhatnak a minősített otthonbiztosítások.

A fogyasztóbarát otthonbiztosítások ugyanakkora díjért magasabb szintű szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek, fölösleges többletszolgáltatások és -kiadások nélkül, egyszerűen összehasonlítható módon, miközben a biztosítási szerződés egésze alatt ügyfélbarát kiszolgálást garantálnak. A jegybank pénzügyi stabilitási és fogyasztóvédelmi szempontból is fontosnak tartja, hogy a lakásbiztosítások piacán élénküljön a mai lanyha verseny az ügyfelekért.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések