A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Milliós adományokkal segítik a sztárok a koronavírus-járvány elleni harcot

A koronavírus elleni küzdelmet a sztárok is támogatják: sokan közülük igen jelentős összeget ajánlottak fel a járvány megfékezésének elősegítésére.

Tim Cook az Apple által közölt segítségnyújtásról tett közzé egy videót: a vállalat 10 millió maszkot ajánl fel az orvosok számára.

Ryan Reynolds úgy döntött, hogy az Aviation Gin bevételének 30%-án munkanélkülieknek adományozza. Példáját nem sokkal ezután Bryan Cranston és Aaron Paul is követte a Dos Hombres Mezcal-ból befolyó összegek felajánlásával.

Roger Federer egymilliót gyűjtött össze, hogy segítse a legnehezebb helyzetbe került svájci családokat.

Lionel Messi és Pep Guardiola több mint egymillió dollárt adományoznak a spanyolországi koronavírus elleni küzdelem segítésére.

A 2009-ben elhunyt Michael Jackson hagyatékából 300 ezer dollárt ajánlanak fel három, a koronavírus által érintett közösség számára (igazságosan elosztva, mindegyik 100 ezer dollárban részesül): Broadway Cares, MusiCares, Three Square Food Bank.

Gwyneth Paltrow 100 ezer dollárt adott Schwarzenegger Fortline Responders Fund számára.

Rusev, a WWE csillaga 20 000 dollárt dott a WWE gyártó- és biztonsági személyzetének.

Az Amerikai Egyesült Államok alelnöke, Mike Pence bejelentette, hogy az Apple adományai mellett a Yelp sem marad tétlen: 1 millió dollár összegű adományt ad helyi vállalkozásoknak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések