A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már itt a tavasz: a héten akár 20 fok is lehet

Kellemes, kora tavaszi időjárás várható hétfőn – írja a met.hu.

Hétfőn túlnyomóan derült, száraz idő várható, inkább csak kevés fátyolfelhő szűrheti a napsütést. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul. Késő estére -3 és +4 fok közé hűl le a levegő.

Kedden napközben általában többórás napsütés várható, a nyugati országrészben és az északkeleti megyékben lehet több a felhő. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű.

Szerdán, a reggeli pára- és ködfoltok feloszlása után gomolyfelhős, napos idő várható. Elvétve futó zápor nem zárható ki. A légmozgás mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között valószínű.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos idő várható. A légmozgás mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések