A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus: vitaminnal turbózzák fel az energiaitalokat

A varrodák maszkokat varnak, a Mol fertőtlenítőt gyárt, a Hell Energy pedig vitamint ad a fogyasztóinak.

Az energiaital gyártó cég milliárdos többletköltséget vállalt be azért, hogy a koronavírus-járvány elleni küzdelemben szerepet kapjon. A Hell Energy egyik napról a másikra állította át töltősorait az új, C- és D-vitaminnal felturbózott termék gyártására, hogy az emberek minél hamarabb hozzájussanak a plusz vitaminokhoz – utóbbiak fontosságáról itt írtunk.

– A C- és D-vitamin több helyen hiánycikké vát, és ahol még lehet kapni, ott is jelentősen megemelték az árát. Mi változatlan áron adjuk a HELL Classic+ energiaitalt, így a fogyasztóink két olyan vitamint is ingyen kapnak, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer normális működéséhez – mondta el Pantl Péter, a cég marketingigazgatója.

– Most az összefogásnak van itt az ideje. Ebben a helyzetben mi igy tudunk társadalmi szerepet válalni. Nincs lehetőségünk maszkokat készíteni, és fertőtlenítőszert sem tudunk előállítani. Jelentős pénzösszeggel támogattuk a régió centrum kórházát, most pedig milliárdos költségekkel megpróbálunk plusz védelmet biztosítani a fogyasztóinknak. Vigyázzunk egymásra" – tette hozzá a cég illetékese.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések