A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus: 21 pontban megfogalmazott óvintézkedéseket vezetett be a Pázmány Péter Katolikus Egyetem

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem 21 pontban foglalta össze azokat az óvintézkedéseket, amelyeket a koronavírus miatt vezetnek be.

A felsőoktatási intézmény körlevélben, de hivatalos oldalán is közzétette a hallgatók és oktatók számára megalkotott új szabályrendszert, amellyel a koronavírus elterjedését szeretnék kivédeni az intézményen belül – szúrta ki a 24.hu.

A legszigorúbb új rendeletek között szerepel, hogy az egyetem hallgatói, oktatói és összes munkatársa egyelőre április 15-ig nem utazhatnak külföldre, még konferenciákra sem. Továbbá az egyetemen meghirdetett nemzetközi konferenciákat is lemondják egészen április 25-ig.

Illetve felhívták azon érintett személyek figyelmét, akik jelenleg bármelyik külföldi országban tartózkodnak, hogy hazaérkezésük után maradjanak otthon a leghosszabb lappangási ideig, 14 napon keresztül. Távollétüket természetesen igazoltnak tekintik.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem teljes közleményét ide kattintva lehet elolvasni.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések