A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

II. Erzsébet királynőnél nyaral Archie herceg

A családi béke helyreállt: II. Erzsébet királynő újra láthatja dédunokáját, a kis Archie-t.

A famíliából kilépő és ezzel hatalmas botrányt kavaró Harry herceg és Meghan (38) ugyanis elfogadta az uralkodó meghívását, hogy a nyár egy részét Balmoralban, őfelsége kedvenc magánbirtokán töltsék. Ez hatalmas fordulat ahhoz képest, hogy néhány hónapja még teljes szakításról van szó.

– Mindenki nagyon örül ennek a fejleménynek, hiszen Harryék tavaly elutasították a meghívást, mondván, hogy Archie még túl kicsi az ilyen családi programokhoz. Ez robbantotta ki az első igazi belviszályt, amely előrevetítette, hogy a sussexi hercegi pár saját lábára áll, és szakít az uralkodó házzal – emlékeztette a The Sun című brit napilapot egy a királyi családhoz közel álló informátor. – Őfelsége akkor nagyon zokon vette, hogy még ha udvariasan is, de visszautasították. Ráadásul unokája és felesége a látszatra sem adott, mert a nyáron elvitték a pár hónapos Archie-t Ibizára és Elton John villájába a francia Riviérára is.

Még néhány hete sem volt nyoma közeledésnek, hiszen Harry és Meghan március 9-i utolsó hivatalos megjelenésükre is csak kettesben érkeztek. A kis Archie-t Kanadában hagyták a dada és Meghan barátja, Jessica Mulroney tv-s producer mellett.

– A királynő többször utalt már csalódottságára, ám látszólag belenyugodott abba, hogy Harryék Kanadába költözésével hosszú ideig nem lesz a közelében a legkisebb dédunoka – szivárgott ki az udvartól. – Most azonban kedvező a fordulat, ugyanis Harry és Meghan elhozza a nyáron Archie-t Balmoralba, s lesz olyan időszak is, amikor csak II. Erzsébettel lesznek kettesben, ez volt ugyanis az uralkodó legfőbb vágya.

A feszültség enyhül tehát, s most újra felcsillant a remény, hogy összejön a nagy család. Mindenesetre a hírek szerint nemcsak a királynő, de a nyári rezidencia 150 fős személyzete is nagy izgalommal várja a kis jövevények érkezését.

Vilmosék: látogatás havonta

Míg a királynő másik unokája, Vilmos herceg és párja, Katalin csemetéivel heti-havi gyakorisággal találkozik, a kis Archie-t legutóbb tavaly májusban, születése után két nappal, a Windsor-kastélyban látta. A kis herceg utolsó hivatalos „megjelenése” egy újévkor, a Sussex Royal Instagram-oldalán közzétett fénykép volt, amelyen Harry ölében tartja fiát, aki egyébként az elmúlt négy hónapot már Kanadában töltötte.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések