A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hoppá: pingpongütőt ragadott Hosszú Katinka

Persze, nem véglegesen, csupán egy reklámfilm erejéig ragadott pingpongütőt Hosszú Katinka.

Egy reklámfilm forgatásához kérték fel Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszót és a profi asztali teniszező Kriston Dánielt. A sportember szívesen oktatta Katinkát a pingpong rejtelmeire, sőt néhány alap mozdulatot is megtanított neki, hiszen mint kiderült, eddig még sosem próbálkozott ezzel a sporttal.

„Katinka beismerte, soha nem pingpongozott még, látszott is, mert úgy markolta meg az ütőt, mintha egy kalapácsnyelet fogna. Természetesen szívesen fogadta a tanácsaimat, igaz, néha megijedt, különösen akkor, ha rendezői kérésre, nagy erővel kellett a labdát a testére ütnöm. Mondta is, veszélyes üzem a pingpong” - árulta el Dániel a Borsnak, aki azt is hozzátette, hogy Hosszú Katinka mindezek ellenére hamar ráérzett az ütögetésre.

„Végül is meglepődtem, milyen gyorsan elkészült a felvétel, köszönhetően Katinka ügyességének. Mondtam neki, ne ijedjen meg, ha reggel izomláza lesz, mert a pingpong olyan izmait is megmozgatja, amit csak nagyon ritkán „használ” ” – mondta jókedvűen az asztali teniszező.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések