A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ha valaki bezsebelné az ötös főnyereményét, simán városokat vehetne belőle

Megint nem volt ötös a lottón, így ezen a héten már újabb rekordnyereményért lehet a szelvényeken tippelni. 5,585 milliárd forintot fog érni a telitalálatos szelvény az ötösön. Ebből az összegből egész településeket meg lehetne vásárolni.

Az ingatlan.com összeszedte, mit tudna megvenni a nyertes. Például egy budapesti 4200 négyzetméteres épületet a Váci utcában. A budai várban pedig akad egy több mint 600 négyzetméteres penthouse lakás, amiért közel 2 milliárdot kell adni, ami után még mindig maradna 3,5 milliárd forint, hogy vegyen egy kastélyt a Baranya megyei Bükkösdön.

De belefér nyereményébe a Balaton melletti települések közül az összes balatonszemesi vagy szántódi ingatlan, a megyei jogú városok közül Hódmezővásárhely vagy Salgótarján valamennyi eladó lakása és háza. A nyeremény fele elég lenne Makó, Visegrád vagy Mezőkövesd teljes lakóingatlan-kínálatára is. A biztos öttalálatoshoz körülbelül 44 millió szelvényt kell megjátszani, ami több mint 13 milliárd forintba kerül.


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések