A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ekkor születhet a baranyai horroranya ügyében, aki cipősdobozba rejtette újszülött gyermeke holttestét

Az asszony a szülést követően hagyta meghalni gyermekét és egy cipős dobozba rejtette Baranya megyében. A bíróság készül az ítélethozatalra.

Az előkészítő tárgyaláson nem tartotta bűnösnek magát a csecsemőjét meggyilkoló anyuka, ügyvédje szerint az asszonynak korai petefészek-kimerülés szindrómája van, így nem is büntethető.

A nőnek a tragédia előtt már két abortusza is volt, jelenlegi párjával is megbeszélték, hogy nem akarnak gyereket. Azonban abbahagyta a tabletta szedését, aminek következtében teherbe is esett. Terhességét bő ruhákkal leplezte, majd mikor eljött az idő, a fürdőszobában életet adott egy kisfiúnak, aki aztán ellátás hiányában hagyott meghalni.

A fürdőszobát feltakarította, majd a gyermek holttestét jól bebugyolálva egy cipős dobozba tette, amit elrejtett a szekrényben. A szörnyűségre úgy derült fény, hogy a szülést követően testében maradt a méhlepény egy része, ami miatt vérmérgezést kapott. A nőhöz párja hívta ki a mentőket, miután ájultan talált rá a fürdőben. A kórházban állapították meg, hogy nemrég szülhetett, így a hatóságok a pár házához mentek ahol már csak a csecsemő holttestét találták meg.

A nő ügyében pénteken születhet ítélet - írja a Bors.


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések