A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fotók készültek Kobe Bryant holttestéről a tragédia helyszínén

Nyolc rendőr és két tűzoltó készített fotót a végzetes helikopterbaleset helyszínén Kobe Bryant holttestéről, az ügyet az özvegy jogi útra tereli.

Felháborító: Miután a múlt héten kegyeletsértő tartalmak bukkantak fel a az interneten, Los Angeles megye seriffje megerősítette, valóban két tűzoltó, illetve nyolc rendőr is birtokolt Kobe Bryant helikopterbalesetének helyszínén készült fotókat, amiken - többek között - a kosaraslegenda holtteste is látható - írja a BBC híre alapján a 24.hu.

Az érintetteket kötelezték arra, hogy minden létező felületről töröljék a felvételeket, az érintett rendőrök fel is adták magukat a kapitányságon. Legálisan csak a halottkémi hivatal, valamint a Amerikai Nemzeti Közlekedésbiztonsági Ügynökség fotózhatott volna a helyszínen.

Vanessa, Bryant özvegye megbocsáthatatlan bűnnek nevezte, hogy a legelőször kiérő mentőcsapat tagja fotózni kezdtek a helyszínen, és ügyvédjén keresztül azt közölte: jogi útra terelik az ügyet. Nem titkolt céljuk, hogy megbizonyosodjanak róla, másokhoz nem jutottak el a képek, az elkövetőket pedig a lehető legsúlyosabb kiszabható büntetéssel szeretnék sújtani.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések