A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Földrengésre keltek az exatlonosok Dominikán

Fura dologra ébredtek a TV2-n futó Exatlon Hungary című sportreality készítői szombaton. A Dominikai Köztársaság és a Puerto Rico közötti tenger mélyét ugyanis egy a Richter-skála szerinti 5,4-es erősségű földrengés rázta meg, amit még a 64 kilométerre lévő szálláson is éreztek.

– Először azt hittem, hogy csak álmodom, de csak nem múlt el a remegés. Sosem éreztem még ilyet, nem éltem át korábban földrengést. Gyorsan elmúlt, nem tartott sokáig – árulta el a pálya mellett riporterként dolgozó Gelencsér Tímea (26), aki azonnal elkezdte faggatni a többi kollégát, hogy vajon érezték-e ők is a remegést. Kiderült, nem csak képzelődés volt az egész, valóban rengett a föld.

– Félelem nem volt bennünk, csak furcsa érzés volt – árulta el Tímea. Az Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László (58) feltehetően sokat látott már az elmúlt évtizedekben, amíg beutazta a világot, így fel sem ébredt a rengésre. – Több kollégám mesélte, hogy arra ébredt, remeg alatta az ágy. Én azonban semmit nem éreztem. Bár otthonról egy földrengés veszélyesnek tűnhet, itt ez megszokott. Ez a mostani valóban közelebb volt hozzánk, de szerencsére semmi kárt nem okozott, zavartalanul folyik a forgatás tovább – nyugtatott meg mindenkit Palik.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések