Hirdessen itt

„Ez nagyon fáj” – Megrendítő videóban vallott egy fertőzött férfi, mennyire ledöntötte a lábáról a koronavírus

Megrendítő videóban mutatta meg a világnak egy brit férfi, mennyire megviseli őt a koronavírus.

Kemény küzdelmet vív a koronavírussal az az 51 éves férfi, aki kamerát ragadottt, hogy megörökítse, milyen hatással van rá a veszélyes vírus – hadd láthassák mások is, a fertőzés igen komoly panaszokkal jelentkezhet, nem számít, hány éves vagy milyen fitt az ember.

A megrendítő felvétel tanúsága szerint az egyébként fitt és egészséges Andy Hardwicknek a fertőzés következtében most igen komoly gondja akad a levegővétellel, nehézkesen is beszél.

A kétgyermekes apuka, akinek egyetlen komolyabb betegsége a ritkán előjövő asztmája, egyébként rendszeresen jár edzőterembe, hetente legalább három alkalommal is jól átmozgatja magát, mostanra azonban teljesen ledöntötte őt a lábáról a koronavírus. Andy Hardwicket a családtagjai sarkallták arra, hogy vegye videóra, milyen állapotban van most – írja a The Guardian alapján a 444.hu.

„Fáj a gerincem, a hátam, a nyakam. Nincs kedvem beszélni, nem kapok rendesen levegőt, ha mozgok, a fejemet se akarom felemelni a párnámról. Mindez hullámokban tör rám, néha megkönnyebbülök, hogy végre elmúlt, de aztán újra jelentkezik... Ez nagyon fáj, semmihez sem hasonlítható, amit korábban éreztem, még a legnagyobb ellenségemnek sem kívánnám ezt" – magyarázta a férfi, akit sok ismerőse fel sem ismert a videón, amit több tízezren láttak.

Andy Hardwick betegsége pénteken száraz köhögéssel kezdődött. Mint mondta, olyan, mintha a tüdeje össze lenne szűkülve. Láza is van, amit tudtak csillapítani, de a légzésén az asztmapumpája sem segített. Borzasztó szomjat érzett, fázott is, de közben verejtékezett. Végül kiderült, a veszélyes vírus okozza nála mindezt.

„Ha köhögni kezdesz, nagyon fáj, és ha nevetned kéne, ne tedd, mert az is nagyon fájdalmas" – magyarázta. A felesége kiemelte, ez a vírus valóban nem válogatja meg, kiket fertőz.

Íme a videó:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések