A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bréking: újabb baranyai városban jelent meg a koronavírus - a polgármester maga jelentette be - videó

Pécsett több igazoltan pozitív koronavírusos személy tartózkodik, őket kórházban kezelik, ám elképzelhető, hogy további személyek is fertőzöttek lehetnek.

Baranya megyében több helyütt jelen van a vírus, ugyanis néhány nappal ezelőtt a kővágószőlősi polgármester tett közzé egy nyilatkoztatot Facebook oldalán, melyben megerősíti, hogy igen, településükön van egy fertőzött személy . Ezután pedig Bakonya polgármester adott hírt arról, hogy egy személyt kórházba kellett szállítani Pécsre, akinek aztán pozitív is lett a tesztje.

Most Mohács polgármestere, Csorbai Ferenc tett közzé egy rendkívüli videót közösségi oldalán, amiben elmondja: Mohácson is megjelent az új típusú koronavírus.

"Ebben a percben, egy megerősített pozitív esetről van információnk." - mondja Csorbai.

A fertőzött személynek az elmúlt két hétben meghaladó kontaktja volt. Emellett arról is tájékoztatta a lakosságot, hogy tegnap délelőtt egy idősebb hölgyet is a pécsi kórházba szállítottak, aki jelenleg lélegeztetőgépen, az intenzív-osztályon fekszik.

A polgármester szerint ilyen nagyszámú kontakt esetén tömeges megbetegedés várható, akár helyi karantén bevezetése is előfordulhat. Úgy tudni a Mohácsi Kórház felkészült a betegellátásra.

A teljes videót megnézheti itt:



További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések