A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A koronavírus miatt nem nyitott ki a párizsi Louvre

Vasárnap reggel, aki a Louvre-ba szeretett volna ellátogatni, annak csalódnia kellett, ugyanis a Párizsban található világhíres múzeum a koronavírus miatt zárva tartott. A dolgozók félelmükben gyűlést hívtak össze és arra kérték az üzemeltetőket, hogy dolgozzanak ki egy megelőzési tervet annak elkerülése végett, hogy a dolgozók is megbetegedjenek - írta meg az Index.

A múzeum egyik alkalmazottja, aki egyben szakszervezeti képviselő is, Andre Sacristin úgy nyilatkozott az AP hírügynökségnek, hogy nagyon aggódnak, mert hozzájuk a világ minden tájáról érkeznek látogatók, és ugyan a múzeum 2300 dolgozója közül még senki sem betegedett meg, de szerintük ez csak idő kérdése, ha nem tesznek ellene valamit.

Az aggodalmakat követően a Louvre vezetősége vasárnap egy rövid közleményben csak annyit említett meg, hogy a dolgozók állománygyűlése miatt nem tudtak kinyitni, azonban kora délután még mindig nem jutott be egyetlen érdeklődő sem a párizsi múzeumba.

Egyébként Franciaországban, ahol eddig 100 fertőzöttről tudni, betiltottak minden 5000 főnél nagyobb létszámú nyilvános eseményt.



További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések