A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újra a magyar cég arca lesz: a világ egyik legjobb nőjével forgat együtt Bruce Willis – fotó

Továbbra is Bruce Willis marad a HELL ENERGY arca, ráadásul az akciósztár a világ egyik legjobb nőjével forgatja következő reklámfilmjét.

Újabb két évre kötött szerződést Bruce Willis és a HELL ENERGY, ráadásul márciusban újabb reklámfilmet készítenek együtt, amiben a Die Hard sztárja a világ egyik legjobb nőjével, Zuleyka Riverával szerepel majd. A hölgy azután vált ismertté, hogy az internetet meghódította a 6,6 milliárdos nézettségű „Despacito”, amiben a modell-színésznő is feltűnik. Willis egyébként a HELL Classic mellett mostantól a tavaly berobbant jegeskávét is reklámozza, ami már több mint 50 országban megvásárolható.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) által megosztott bejegyzés,

„Két évvel ezelőtti választásunk sikerét leginkább a fogyasztóink visszajelzése mutatja, hiszen ők döntenek nap mint nap a kedvenc energiaitaluk mellett. Bruce Willisben ráadásul megvan mindaz, amit a HELL márka is képvisel: erő, dinamizmus és merészség. Az elmúlt időszak közös munkája abban is megerősített minket, hogy a minőség iránti elkötelezettségünk is hasonló, így nem is volt kérdés a folytatás ” – mondta Pantl Péter, a HELL ENERGY nemzetközi kommunikációs és marketingigazgatója.


A hamarosan forgó reklámfilmről egyébként egyelőre nem lehet sokat tudni, csak azt, hogy New Yorkban veszik fel és tiszteletét teszi benne a HELL Energy Coffee is.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) által megosztott bejegyzés,

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések