A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb féltékeny „férfi”: puskával ment volt élettársa munkahelyére, lövés is dördült

Nem bírta elviselni a szakítást egy 75 éves férfi, dühkitörésében majdnem végzett egy emberrel.

A police.hu szerint az asszony 2019-ben elhagyta élettársát és külön költöztek, ám ebbe a férfi nem tudott belenyugodni. Ezt követően, néhány hónappal később, július 24-én a férfi magához vette engedéllyel tartott, előzőleg szabálytalanul átalakított - lefűrészelt csövű - sörétes puskáját, és meglátogatta volt élettársát, annak munkahelyén.

Az üzletben fegyvert fogott a nőre, aki a pult mögött keresett magának menedéket és gázsprayjel próbálta megfékezni. Majd mindezek után, egy az üzletben lévő férfival kezdett dulakodásba, ami közben váratlanul elsült a fegyver is. A lövéstől senki nem sérült meg.

A férfit, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van, emberölés kísérlete mellett zaklatás bűntettével is gyanúsítják, mivel szétköltözésüket követően telefonon és személyesen is folyamatosan háborgatta volt élettársát azért, hogy kibéküljenek. A zaklató magatartás az idő múlásával fenyegetővé vált, és végül ez vezetett a júliusi események bekövetkezéséhez.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói a kecskeméti férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések