A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Soha nem volt részem ilyen megaláztatásban" - Brutálisan megverték a budapesti éjszakában a Ferrari örökösnőjét

B. Ferrarit egy szórakozóhelyen támadták meg.

Soha nem felejti majd el Budapestet a világhírű Ferrari-cég egyik örökösnője, aki nem csupán szép emlékekkel tért haza Olaszországba. B. Ferrari még januárban járt Magyarországon barátjával, aki meg akarta ismertetni az olasz üzletasszonnyal Budapest szépségeit. Egyik este egy szórakozóhelyre is eljutottak, ahol kezdetben nem is érezték rosszul magukat. Táncolni kezdtek, ám - nem is értették, hogy miért - egyszer csak két nő megpróbálta őket kiszorítani a parkettről. Amikor ezt ők szóvá tették, a semmiből megjelentek a biztonsági őrök és leteperték a társaság tagjait a földre.

- Mindegyikük hátára két biztonsági őr térdelt, és fojtogatták is őket. Ferrari kisasszony hátáról a bőrt is lenyúzták. A barátjuk csak azért úszta meg, mert ő épp egy oldalsó helységben tartózkodott, végül ő hívta ki a mentőket - mondta a Borsnak a család egy kapcsolattartója.

- Nagyot csalódtam az emberekben. Szeretettel és kíváncsisággal jöttem Magyarországra, de a jó élmények mellett egy borzalmasat is át kellett élnem. Soha nem volt részem ilyen megaláztatásban, az eset óta pedig rémálmok gyötörnek - üzente a lapnak a megtámadott üzletasszony.

A rendőrség tájékoztatása szerint az ügyben egy ember tett feljelentést.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések