A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Senki nem hiszi el, de tényleg ennyi idős lett Détár Enikő

"A 40. születésnapom nagyon megviselt."

Détár Enikő remek formában ünnepli 56. születésnapját. Nagyon sokan féltették a színésznőt, amikor 29 év házasság után Rékasi Károly Pikali Gerda oldalán kezdett új életet. Félelmetes volt, ahogy abban az időben hullámzott a színésznő hangulata, kedve. De ez már a múlt. Már hat éve kiegyensúlyozott, harmonikus párkapcsolatban él tanár párjával, Péterrel. Kora pedig láthatóan egyáltalán nem foglalkoztatja.

Így mesélt erről korábban a Kiskegyednek:

“Az igazság, hogy nem érdekel a korom, a 40. születésnapom talán megviselt, akkor úgy éreztem meghaltam és vége az életemnek. Aztán hamar átlendültem ezen a letargián, hiszen nagyon sok jó dolog is történt velem azóta. Sosem titkoltam a koromat, minden nagyképűség ellenére most is úgy érzem, büszkén vállalhatom. Persze, teszek is érte, hogy jó formában maradjak ennyi idősen kétgyermekes édesanyaként. Járok tornázni, edzőteremben izzadok. Úgy gondolom az idő nemcsak öregebbé, de érettebbé és bölcsebbé is tesz. Kétségtelenül az elkeserít, hogy azért a csuda vigye el, túl vagyok a felén!”

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések