A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Részegen, jogosítvány nélkül karamboloztak egy lopott autóval, egyikük zsebéből drog is előkerült

Részegen, jogosítvány nélkül, egy lopott autóval karambolozott két férfi szombat este Szabadbattyánban. Miután elfogták őket az egyikük zsebéből egy csomag kábítószer is előkerült.

Február 1-jén fogták el és állították elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra azt a 19 éves magyaralmási lakost és 32 éves székesfehérvári társát, akik az igazoltatás megkezdését megelőzően egy szabadbattyáni telephelyről a tulajdonos tudta és engedélye nélkül elvittek egy személygépkocsit – írja a police.hu.

A magyaralmási férfi Szabadbattyánban, a Dózsa György utcában egy betonkandelábernek ütközött, majd továbbhaladt, és az útmenti árokba hajtott. A balesetben sem a járművezető, sem társa nem sérült meg. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, továbbá a jármű vezetésére érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

A rendőrök ellenőrizték az utast is, akinek kabátzsebéből – ruházatátvizsgálás során – egy tasak fehér színű, kábítószergyanús anyag került elő, amit lefoglaltak.

A járőrök mindkét személyt elfogták, a jármű vezetőjét további mintavételre előállították. A két férfit a nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg a közlekedési szabályszegések elkövetése miatt a sofőrrel szemben szabálysértési feljelentést tettek, továbbá kezdeményezték a lefoglalt dolog szakértői vizsgálatát.

Forrás: Origo.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések