Hirdessen itt

Pataky Attila elárulta, mitől van ilyen jó formában

Az Edda frontembere, Pataky Attila gőzerővel készül következő koncertjére. Fontosnak tartja a testi-lelki félkészülést, ezért napi két órát edz és az étkezésére is jobban odafigyel, ám egy dologról nem hajlandó lemondani.

Pataky Attila annak ellenére is megköveteli a jó kondíciót magától és a zenekar többi tagjától is, hogy tudja, már nem fiatalok. Azonban a koncertek alkalmával a legjobb formáját szeretné nyújtani rajongóinak.

„Megesik, hogy nyugalmi időben felszalad az emberre néhány kiló plusz, de már többször bebizonyítottam, hogy képes vagyok leadni mire a színpadra kell állni. Márciusig még 4 kilót kell ledobnom ezért keményen sportolok és az étkezésemen is változtattam” – mondta Pataky Attila a Ripostnak, aki 5 gépből álló saját konditermet rendezett be magának otthonában. A napi két óra edzés során fut és taposógépen is megizzasztja magát, de legjobban úszni szeret, így ha teheti, gyakran jár el uszodába is. Emellett pedig az étkezésére is gondosan odafigyel, viszont egyetlen dologról nem képes sohasem lemondani.

„A cél lebeg a szemem előtt, ezért egy ideje nem eszem kenyeret. Rájöttem, hogy nem a szalonnával van a gond, hanem a szénhidráttal. Mangalica-szalonnát és libazsírt eszem reggelire, csak nem eszek hozzá kenyeret. Nagy erőfeszítés ez számomra, mert imádom, de nincs mit tenni” – árulta el az énekes.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések