A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem bírja elengedni halott feleségét, 16 éve a maradványaival alszik egy férfi

Egy vietnámi férfi nem tudja feldolgozni felesége elvesztését, ezért kiásta a maradványait, egy emberformájú gipszbabába gyűjtötte őket, és tizenhat éve minden este befekszik melléjük aludni, – írja a Borsonline.hu.

A férfi történetét évekig városi legendának hitték, míg nem valakik a végére nem jártak a dolognak. A Le Van nevű férfinak semmi kedve kidobni a babát, és újra eltemetni a felesége maradványait, hiába tiltakoznak a megszokása ellen a rokonok és a falubeliek.

Le Van 2003-ban veszítette el a feleségét. Éppen a falujuktól távol dolgozott, amikor értesítették, hogy a nő váratlanul meghalt. Le Van hazasietett, és még éppen láthatta a felesége arcát, mielőtt eltemették volna az asszonyt.

Az egész történet aztán úgy kezdődött, hogy Le Van eleinte egyre többet járogatott ki a felesége sírjához. Ahogy telt az idő, Le Van először kint aludt a nő sírján, később kitalálta, hogy ás egy alagutat koporsóhoz, hogy mellette tudjon pihenni.


Amikor erre rájöttek a gyerekei, megtiltották neki, hogy este is látogassa a temetőt, de Le Van nem nyugodott bele a döntésbe. Ha ő nem aludhat a sírnál, akkor a halott maradványait kell hazavinnie valahogy.

Le Van kiásta a maradványokat, és eleinte egy táskában tárolta őket, aztán csinált egy nő alakú gipszformát, ahova végül a maradványokat tette.

A gyerekek persze megint kiborultak, a férfit viszont cseppet sem érdekelte az egész. A falubeliek még a rendőrséget is kihívták hozzá, de nem tudták meggyőzni, úgyhogy feladták.

A férfi lelkiismeretesen tisztítja a babát, minden nap megcsinálja a sminkjét, és cserélgeti a ruháját.

– Amíg a feleségem élt, soha nem volt lehetősége arra, hogy csinos ruhákba járjon, de én most több szép ruhát is csináltam neki, amiket naponta kétszer cserélek rajta. Az emberek azt mondják, őrült vagyok, pedig én csak gondját viselem a maradványainak, mert hiszem, hogy velem a feleségem velem van. Amíg meg nem halok, mindig vele fogok aludni – magyarázta Le Van.

Forrás: Borsonline.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések