A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi történhetett? Beperelték a rajongói Madonnát - ezért akadtak ki a popdívára

Nem szívlelték, hogy várakozniuk kellett: két rajongója perbe fogta Madonnát, miután a popdíva megkésve kezdte el New York-i koncertjeit.

Alaposan megváratta rajongóit Madonna. A popdíva tavaly szeptember óta tartó Madame X nevű turnéja eddig nem éppen volt a legzökkenőmentesebb: a 93 állomásból már 10 koncertet kényszerült lemondani egészsége miatt, a fellépések során több sérülés is hátráltatta a 61 éves énekesnőt. Úgy tudni, történt olyan is, hogy kezdés előtt mindössze háromnegyed órával sztornózta koncertjét, két rajongója pedig igencsak sérelmezi, hogy Madonna késlekedve lépett a színpadra két egymást követő New York-i show-ján is, ezért be is perelték őt - írja a Female First.

Antonio Velotta és Andrew Panos azt állítja: tavaly szeptember 21-én és október 1-jén is órákat kellett várniuk arra, hogy Madonna végre elkezdje a koncerteket, amik így a hajnali órákban értek véget. A két rajongónak az volt a problémája, hogy ennek következtében csak nehézkesen jutottak haza. Velotta és Panos kártérítést követel. Úgy vélik, a koncertek nem érték meg a pénzüket, Madonna nem nyújtotta azt, amit ígért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések