A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borzalom az osztrák határnál: az eltűnt anya csontjait találhatták meg

A maradványokat a szlovákiai Oroszvár közelében találták meg, egyelőre az azonosítás folyik.

Emberi csontokat találtak a szlovákiai Oroszvár közelében, nem messze az osztrák határtól. A rendőrség egy évvel ezelőtt azon a terülten keresett egy eltűnt háromgyermekes anyát.

A csontokra, amelyek építkezési törmelékekkel voltak elfedve, a rendőrség bukkant rá. Miután összegyűjtötték mindet, laborvizsgálatra küldték őket.

A rendőrség egy évvel ezelőtt ezen a területen is kereste Nadežda Ondejkovát, akinek tavaly január 14-én veszett nyoma. Az csak a DNS-vizsgálatokat követően derül ki, hogy valóban az eltűnt nő holttestét találták-e meg.

A csontok nagyjából 150 méterre a szlovák-osztrák határtól kerültek elő, így az is elképzelhető, hogy valaki idehozta a csontokat a határon túlról. Bár az autók számára tilos a behajtás az érintett területre, az illegális szemétlerakat is azt bizonyítja, hogy az emberek nem nagyon veszik figyelembe az előírásokat – írja a Paraméter.

Forrás: Ripost.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések