A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lendvai Ildikó: újabban a biztonsági őr a proletáriátus, pontosabban a NER ökle

A kommunista Népszavában így kezdi legújabb fröcsögését botoxos Ildi: A föld alatti alagutakon börtönbizniszelő ügyvédek vezetésével migránsok inváziója indult meg, útközben egyesültek a Soros-szervezetek által hergelt cigányokkal.

Agymenését így folytatja:

„Az alagút vége a VII. kerület, ott jönnek majd felszínre, Niedermüller várja őket, hogy leszámoljanak a keresztény, fehér, heteroszexuális férfiakkal. Ha csak az antirasszista Bayer Zsolt figyelmeztető lövései meg nem állítják őket.

Bagatellizálja el a rasszista Niedermüller mondatait az ex-MSZP-s hazaáruló.

Próbált minden aktuális dolgot belesűríteni a mondandójába:

A miniszterelnök pénteki rádiós szóhasználata szerint persze helyesebb lett volna így mondanom: „ügyvédnek nevezett emberek” (lesz még ebből „embernek nevezett ügyvédek” is), akik „saját hazájuk ellen” indítanak pereket. Ebből világos, hogy a haza voltaképpen az államot jelenti, megfelelő hazafias (bocsánat: államfias) nevelés után szívünket a buzgó államszeretet tölti be. Ahol az irodalomban „édes hazám” szerepel, az „édes államom”-nak olvasandó.

Beindult a rettegés nála:

Én azt hittem, hogy a cigányozás-ügyvédezés-bírózás elég is lesz egy darabig, közben akár szundíthatok is egyet, de nem. Igaza van Lakner Zoltánnak: a miniszterelnök „rángatja a célkeresztet”

Majd kitért a röszkei betörésre is, ami szerinte gyenge próbálkozás:

Az alagutak se volt gyenge próbálkozás, de egy csőszkunyhón és békaembereken edzett országban túl sokan röhögnek rajta. Kapóra jött a röszkei határsértés. Nem tartozom ahhoz a népes ellenzéki táborhoz, amelyik ezt az elejétől a végéig színielőadásnak, megrendezett blöffnek tartja. Ilyesmi a valóságban is könnyen megtörténik. (Az persze nem véletlen, hogy az ország egyik fele a kormányáról a leghazugabb kommunikációt is simán feltételezi.) 

De az igaz, hogy ha nem volna szükségük az újratöltött migránsokra, az egészről inkább hallgattak volna, mint a sír. Ami történt, az t.i. a világ blamája, röpke három és fél perc alatt – eddig tartott az incidens. Mint már sokan felidézték, a miniszterelnök 2016-ban közölte, a 400 milliárdért kialakított határvédelem még „egy időben érkező több százezer embert is fel tud tartóztatni”. Ki is oktatta a hozzám hasonló széplelkeket, akik utálják a kerítést (védelmet alig nyújt, a rendszer szimbólumaként viszont rémséges): „A határt nem lehet virágokkal és plüssállatkákkal megvédeni”.

Azért néhány plüssállatka mégsem ártana, ha még maradt valami pénz a négyszáz milliárdból. Ennél talán azok is többet érnének. Kiderült, hogy a drótot bárki puszta kézzel lenyomja, és az ijesztő nevű „határvadászok”, katonák, rendőrök helyett egy-két biztonsági őr hölgy védi a legendás Röszkét (nem lehettek könnyű helyzetben, tisztelet a lélekjelenlétükért). Ezen azért elmerengtem. Nem tudom, hogy kerülnek a határra, de az biztos, hogy újabban a biztonsági őr a proletáriátus, pontosabban a NER ökle. ha le kell sújtani, őket dobják be a Városligettől a köztelevízió épületéig mindenütt. Rájuk van bízva az ország.”

Forrás: vadhajtasok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések