A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Donáth Anna fogadta az autonómiáért küzdő cigánypárt vezetőjét

Kamarás István, pártelnök; történész, politológus a mai napon, Budapesten Donáth Annával, a Momentum Európai Uniós képviselő asszonyával tárgyalt! – számolt az oldalán a cigány területi autonómiát követelő önjelölt politikus.

Mindezt a trianoni békediktátum megkötésének századik évfordulójának alkalmából. Ez egy olyan ügy, amire nem szabad legyinteni. A legnagyobb belső ellenség, a Momentum már kimutatt a foga fehérjét, most újabb aljas húzással tör rá társadalomra és próbál zavart kelteni.

Kezdték az olimpia megbuktatásával, az egyik EP-képviselőjük nevetgélt az abortuszon. Az elnökük véleménye szerint a migrációt elutasító országoknak büntetést kellene fizetni, majd kiment a román képviselők mellett kampányolni Erdélybe. Kiálltak a Pride mellett, Brüsszelben rendre az ország ellen hergelnek, dióhéjban ennyit a Momentumról.

De, most új ötlettel álltak elő, szövetséget akarnak kötni a romákkal. Azzal a párttal tárgyalt Donáth Anna, akik területi autonómiát követelnek maguknak. Ez már önmagában nemzetbiztonsági kockázatot vet fel.

Kamarás István egy élő bejelentkezésben jelentette be, hogy egyeztetett Donáth Annával és hamarosan egy eseményen közösen fognak fellépni és beszélgetni:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések