A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Just 31 Gyógynövényolaj 50ml


Gyógynövény esszencia 31 féle fűből készült

Összetétel: 
limonene, eukaliptusz, mezei menta, narancs, csillagánizs, citrom, törpefenyő, ginseng, citral, rozmaring, citronella, édeskömény, szerecsendió, cajeput, citromfű, benzoin, levendula, tárkony, mirha, szegfűszeg, kapor, zeller, hegyi boróka, zsálya, kakukkfű, vanília, fahéj, rózsafa, kömény, kúszó fajdbogyó, kamilla, nőszirom, bazsalikom, eugenol, isoeugenol, cinnamal, geraniol, benzyl cinnamate, linalool, benzyl benzoate, citronellol.

Alkalmazás:

• 35-39°C-os meleg vízbe (5-10 cseppet oldani 1 evőkanál tejben, vagy habfürdőbe keverve).

 Masszázsolajként néhány csepp jó hatással van a fáradt, kimerült, vagy görcsös izomzatra.
 Lakásban, párologtatóban alkalmazva tisztítja és frissíti a levegőt.
 Inhaláláshoz (gőzöléshez) 4-5 cseppet 50°C vízbe tenni (2 éves kor alatt gőzöléshez nem javasolt!).
 Megfázás, illetve alvászavar esetén az orr alatti részen alkalmazva.
 Szájöblögetéshez pár cseppet egy pohár langyos vízbe tenni, és ezzel öblögetni.
 Fogínygyulladás vagy fogfájás, illetve rossz szájszag esetén rendkívül hatékonyan alkalmazható.

Nagyon hatásosan gyógyítja a légúti fertőzéseket, használatával elkerülhelők a megfázásos betegségek. Gyógyítja a száj és fogíny gyulladásait, betegségeit. Kitűnő izomlazító, rendkívül gyorsan csökkenti az izomgyulladást, élénkíti a vérkeringést.

Elmulasztja a migrénes fejfájást, és a lumbágós fájdalmakal. Különleges összeállítású, nagyon sokrétüen használható gyógynövény esszencia, a legjobb hatékonyságú gyógynövények ideális felhasználásával. Fokozza a légzés hatékonyságát, oldja a fáradtságot, nagyon gyorsan és hatékonyan gyógyítja az izületi fájdalmakat.

Tartalma: 50 ml, több hónapra elegendő

Adagolás

35-39 oC-os meleg vízbe (5-10 cseppet oldjunk 1 evőkanál tejjel, vagy habfürdőbe keverjük)
Bedörzsölésre néhány cseppet használjunk a problémás

Testrészen
 Masszázsként néhány csepp jó hatással van a fáradt, kimerült, vagy görcsös izomzatra.
 Lakásban néhány csepp a párologtatóban tisztítja és frissíti a levegőt.
 Inhaláláshoz (gózőléshez) néhány cseppet tegyünk a forrásban lévő vízbe vagy az orrnyíláshoz egy cseppet megfázás, illetve alvászavar esetén.
 Szájöblögetéshez néhány cseppet egy pohár langyos vízbe tegyünk, ezzel öblögessünk. Fogínygyulladás vagy fogfájás, illetve rossz szájszag kezelésére kitűnően alkalmas.

Hatásai:
tisztítja a légutakat, enyhíti és megszünteti az influenza okozta kellemetlenségeket
 jó a fáradság ellen, frissíti és fertőtleníti a levegőt
 enyhíti és megszünteti a fejfájást, migrént, fogínybetegségeket, megszünteti a rossz szájszagot
 frissíti és nyugtatja az idegrendszert, javítja a bőr vérkeringését, enyhíti az erős izüieti fájdalmakat
 oldja a gyomorbántalmakat, segít az alvászavar elhárításában, kiváló vírusölő hatású

A Just hetven éves tapasztalatait nagyszerűen egyesítette ebben a csúcstermékben. A legjobb hatékonyságú gyógynövények ideális vegyülete ez a csodálatos gyógynövényes olaj. Nagyon sokrétűen használhat juk testünk különböző problémáinak gyógyítására és a problémák megelőzésére. Nagyon eredményes a légúti betegségek kezelésére, illatos gőzének belélegzése hatásosan tisztítja a légutakat. Elpusztítja a káros baktériumokat.

Fürdővízben kifejezetten jól fejti ki gőzölő, légzéstisztító hatását. Nagyon gyors felszívódású. A bőr pórusain gyorsan bekerül szervezetünkbe, és látványosan szünteti meg a fájdalmakat. Jól használható az arc különböző részein is. Egy cseppet a halántékra dörzsölve nagyon gyorsan elmúlik a fejfájás. Orrunk alá kenve egy cseppet belélegezve nagyon kellemes illatú és légzéstisztító hatású. Használhatjuk a száj irritációk kezelésére is, nincs kellemetlen íze. A fogíny kezelésére is hatékony, használhatjuk öblőgetéshez, vagy fogfájás ra közvetlenül a fájó területre.

Rendkívül hatásos az izületi gyulladások, görcsös fájdalmak és ödémák kezelésére. Gyorsan behatol az izomszövetekhez, élénkíti a vérkeringést. Oldja a gyulladásakat, baktériumölő hatású. Gyógyító hatása jól megmarad, ezért kifejezetten kedvelt valamennyi testrészünk ápolására.

Ne alkalmazzuk 2 évesnél fiatalabb gyereknélés ne tegyük nyílt sebre, mert éget. Szembe és más érzékeny testrészre ne kerüljön. Ne alkalmazzuk nap általi leégés után. Használat után alaposan mossunk kezet!

Ez a termék egy tudományosan összeállított vegyület a 31 gyógyfűből készült legtisztább olajeszenciákból, melyek 6 rő csoportban váltják ki hatásukat és erősítik egymás hatását. Ezek: nyugtató, stimuláló, sebgyógyító, regeneráló, légzésjavító, fertőtlenítő (antibakteriálisvírusölő) Ez az olaj cseppenként használható, sokféle területen. A felgyorsított vérkeringés révén hatása az egész szervezetben jelentkezik. Az esszencia magas koncentrációjú, ezért csak cseppenként alkalmazzuk! Használata rendkívül gazdaságos. Nélkülözhetetlen útitársunk, mert szinte minden problémánkat gyorsan orvosolhatjuk vele. Különlegesen hatásos a térd, nyak, váll izületek gyógyításánál.

Nagyon gyors eredménnyel szünteti meg a derékfájdalmakat, a csípő izületekben élénkíti a vérkeringést. Erősíti agerincoszlop izomzatát, ezáltal segíti agerincfájdalmak megszünését.

Rendelhető: 0630 597 0839

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések