A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Iszonyatos: éveken át leskelődött hölgy szomszédja után a perverz kukkoló – Végül így sikerült elkapni

A 46 éves férfi gyermekkora óta ismerte a nőt, akit éveken át követett. Később nyilvános helyeken fényképeket és videókat készített róla. A történtekről a Tények számolt be.

A férfi beköltözött a nő szomszédjába a feleségével és három kiskorú, nevelt gyermekével. Az áldozat családja próbált védekezni a kukkoló ellen, redőnyt szereltek fel a ház ablakaira, sőt, a férfi családját is figyelmeztették.

Amikor az erkélyen keresztül már nem tudott leskelődni, beszerzett az internetről egy speciális száloptikás kamerát.A szellőző rostélyon keresztül dugta át a hurkapálcikára rögzített készüléket, majd azzal videózta a fürdőszobában történteket. A nő ezt egy alkalommal észrevette, és a szellőzőnyíláson keresztül kirángatta a kamerát. Értesítette a rendőrséget, a készüléket pedig bizonyítékképp átadta nekik.

A magánélet védelmét az alaptörvény és a Büntető Törvénykönyv is nagyon komolyan veszi.

Az ügyészség a férfi ellen tiltott adatkezelés miatt indított eljárást, amiért akár 3 évet is kaphatna. Ám mivel beismerte és megbánta tettét, az ügyészség próbára bocsátást javasol: a nevelő jellegű intézkedés következtében meghatározott időre elhalasztják a büntetés kiszabását.


További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések