Az almás céklasaláta csupa nyers hozzávalóból készül, így még több vitamin marad benne.
Az almás céklasaláta immunerősítő finomság, tele fontos vitaminokkal, ásványi anyagokkal és csodás ízekkel. A zöldség, a gyümölcs és az öntet tökéletes harmóniát alkotnak. A zöldfűszerek közül jól illik hozzá a kakukkfű és a petrezselyem is. Ízlés szerint lila vagy fokhagymával tovább turbózhatod.
Hozzávalók:
4 db cékla
3 db alma
3 teskanál méz
0.5 db citrom
zöldfűszer
bors
Elkészítés:
A céklát alaposan mosd meg, majd hámozd meg, és vágd kis darabokra, vagy reszeld le. Az almát héjastól darabold körülbelül akkorára, mint a cékla. Egy tálban keverd össze a mézet és a citrom levét, szórj hozzá kevés borsot, majd öntsd a zöldség-gyümölcs keverékre. Szórd meg zöldfűszerrel, forgasd össze, és tedd egy-két órára a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.
0 Megjegyzések