A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hoppá! Novák Katalin nem akármilyen nyílt levelet írt Karácsony Gergelynek!

Jávor hozta a formáját, amit Novák Katalin úgy reagált le: “önökhöz is méltatlan”

Felháborodott Novák Katalin és Karácsony Gergelytől vár intézkedést: a római Berluscon-találkozója után ugyanis – a főpolgármesterhez írt nyílt levele szerint – Jávor Benedek “egy primitív, ocsmány üzenetet tett közzé, mely Önökhöz is méltatlan” – írja az atv. Jávor Karácsony megbízásából Budapestet képviseli Brüsszelben.

Mint ismert: a Fidesz külkapcsolatokért is felelős alelnöke Orbán Viktor miniszterelnök vezette delegáció tagjaként folytatott megbeszélést Rómában a szintén néppárti Silvio Berlusconival, a Forza Italia elnökével.

Imádkozom, nehogy összekeverjék a meghívókat véletlenül, és Novák Katalin nehogy egy bungabunga parti szívében találja magát a keresztény családi értékekkel kapcsolatos véleménycseréje helyett”

– ezt  posztolta Jávor Benedek a Twitterén  Novak Katalin és  Silvio Berlusconi fotójával illusztrálva,  “omg” és “bungabunga” hashtaggel ellátva.

Novák Katalin levele Karácsony Gergelynek:

“Tisztelt Főpolgármester úr!

2020. január 1-től, az Ön személyes megbízásából párttársa, a szintén “Párbeszédes” Jávor Benedek képviseli Budapestet, és a budapestieket Brüsszelben. Az elmúlt évek során bizonyára volt alkalma megismerni pártjuk egyik alapítóját, ha mégsem, talán levelem segítségére lesz ebben, és így abban is, hogy időben felülvizsgálja korábbi döntését.

A Fidesz külügyekért is felelős alelnökeként Rómában találkoztam Silvio Berlusconival, testvérpártunk, a Forza Italia elnökével, Olaszország korábbi miniszterelnökével. A találkozó tényéről a nyilvánosságot is tájékoztattam.

Ezt követően az Ön által frissen kinevezett Jávor Benedek egy primitív, ocsmány üzenetet tett közzé, mely Önökhöz is méltatlan.

Főpolgármester úr! Ön kinevezése után azt mondta, hogy olyan főpolgármester szeretne lenni, aki azokat is képviseli, akik nem Önre szavaztak. Én 24 éve Budapesten élek, és nem Önre szavaztam. Joggal várom el tehát, hogy olyan embereket nevezzen ki felelős beosztásba, akik nem gyalázzák mások emberi méltóságát.

Bízom benne, hogy Főpolgármester úr tájékozódik, levonja a következtetéseket, elhatárolódik párttársa és személyes kinevezettje mocskolódó kijelentésétől, és olyanokat bíz meg a jövőben a budapestiek képviseletével, akik nem gyűlöletet szítanak. Ha már Niedermüller Péter kirekesztő kirohanását megvédte, ne kövesse el még egyszer ezt a hibát!

Üdvözlettel:
Novák Katalin”

Jávor Benedek az alábbit tette közzé a twitteren.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések