A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyomros Keszthelyen az összefogásnak: a fiatal fideszes jelölt győzött tegnap az időközi választáson

Ahogyan arról beszámoltunk, ma több helyen tartottak időközi választást.

Októberben szavazategyenlőség alakult ki két jelölt között a keszthelyi 6. számú választókerületben, és bár mindkét jelölt listáról bekerült a képviselő-testületbe, egyikük a vasárnapi időközi választáson egyéni körzetben is megméreti magát.

Gábor Hajnalka, Keszthely jegyzője az MTI-nek szerdán elmondta: a Fidesz-KDNP jelöltjeként Sáringer-Kenyeres Marcell, a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) részéről pedig Molnár Tibor indul a vasárnapi időközi képviselő-választáson. Két szavazókörben összesen 1812 választópolgár szerepel a névjegyzékben.

Sajátos helyzet, hogy Molnár Tibor már a képviselő-testület tagja, ugyanis tavaly októberben a KÉVE listájáról jutott be a városi grémiumba. Miután most egyéni körzetben indul, ha ő nyer, a listás helyét át kell adnia a jelölőszervezet által megnevezett új képviselőnek – tudatta a jegyző.

Úgy látszik, a keszthelyi ellenzéki összefogásnak ez a trükk sem jött be, friss információink szerint a fiatal fideszes jelölt győzött. Ezt Keszthely polgármestere jelentette be:

Új taggal bővült Keszthely képviselő-testülete! Gratulálok Sáringer-Kenyeres Marcinak! Köszönjük a keszthelyiek támogatását! Hajrá Keszthely!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések