A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csak a szerencsén múlt: így menekült meg a szörfös egy fehér cápa elől

Hihetetlen szerencséje volt annak a 60 éves szörfösnek, aki megúszta kisebb sérülésekkel a találkozást egy fehér cápával.

A 60 éves Nick Minogue, új-zélandi szörfössel különös dolog történt, mikor a vízen evezett deszkájával. Hirtelen fájdalmat érzett a karjában és amint kitekintett a vízre deszkája mellé, meg is látta a nagy fehér cápát. A támadás során az állat kiharapott egy darabot a deszkából és megragadta a férfi kezét, aki reflexből visszatámadott: kiabálni kezdett vele és a szemét célozva ütötte az állatot, de csak a második próbálkozásra eresztette el.

A kiabálásra felfigyelt egy másik szörfös is, aki szintén a part felé vette az irányt. A karja vastag szörfös ruhája miatt úszta meg a kalandot, a cápa két foga sebezte meg könnyebben csupán. A deszkán hagyott nyomokból és a férfi elmondásából lehet tudni, hogy egy nagy fehér cápa áll a támadás mögött - írja a 24.hu

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések