A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi az igazság? Ellentmondásos hírek érkeznek a koronavírus áldozatainak valós számáról

Ellentmondásos hírek érkeznek a koronavírus áldozatairól, míg az iráni egészségügyi miniszer szerint 12, addig az egyik hírügynökség szerint, már 50 ember életét követelte a járvány.

Az Origo számolt be arról, hogy javában ellentmond egymásnak az egyik iráni hírügynökség és az ország egészségügyi minisztere, Iraj Harichi. A miniszter ugyanis arról adott tájékoztatást, hogy eddig 8-ról 12-re emelkedett a koronavírus áldozatainak száma, azonban egy iráni hírportálra hivatkozva, az APNews.com már 50 áldozatról számolt be.

Harichi arról is beszélt, hogy az országban összesen 47 embert regisztráltak a vírussal, azonban Ahmad Amiriabadi Farahani, komi hivatalnok állítja, 250 embert tartanak karanténban a betegség miatt. Mint kiderült, eredetileg február 19-én halt meg az első beteg a vírus miatt, de a mostani hírek már arról számolnak be, hogy korábban, február 13-án szedte első áldozatát a COVID-19.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések