Hirdessen itt

Benzinnel lelocsolta, majd felgyújtotta feleségét és három gyerekét az elhagyott férfi

Feleségével és gyerekeivel együtt elevenen égette el magát egy ausztrál férfi.

A Rowan Baxtert felesége tavaly ősszel hagyta el, miután megelégelte a folytonos pénzügyi, szexuális és pszichikai manipulációkat. Három kisgyermekükkel együtt a nő, a szüleihez költözött. A férfi azonban nem bírta ezt elviselni, és kegyetlen megtorlásra szánta el magát.

Miután kifigyelte felesége és gyerekei napi rutinját, alaposan megtervezett mindent és csak a megfelelő pillanatra várt, ami szerda reggel érkezett el – írja az Index, a Daily Mail cikke alapján.

A gyilkos apa egy váratlan pillanatban beugrott a nő kocsijába, kést szegezett a torkának és azt mondta neki, hogy vezessen, közben benzinnel öntötte le. a kocsiban utaztak a gyerekeik is. A 31 éves Hannah Clarke a következő sarkon látta meg a lehetséges segítséget, amint az egyik szomszédja a kocsiját mosta, nem is habozott kiabálni.

A férfiban ekkor tudatosult, hogy nincs több ideje, így cselekvésre szánta el magát, és felgyújtotta a járművet. Mivel korábban leöntötte az asszonyt benzinnel, a lángok hamar elterjedtek az egész kocsiban.

A segítségükre siető szomszéd a kocsiból kiugró anyát azonnal oltani kezdte, emiatt ő is súlyosan megégett. A többi szomszéd a gyerekeket próbálták sikertelenül kiszabadítani, ugyanis addigra akkora volt már a tűz, hogy nem lehetett a közelébe menni. A férfi ekkor akkor a késsel megölte magát.

A kocsiban továbbá életüket vesztették a hat éves Aaliyah, a négy éves Laianah és a legkisebb gyerek Trey is. Az édesanyjuk Hannah teste több mint 90 százalékban megégett, az ő életét sem tudták megmenteni.

A történtek után a megtört nagyapa úgy nyilatkozott, hogy reméli az irányítás mániás, agresszív férfi három unokáját is lelocsolta benzinnel, mert akkor legalább kevesebbet szenvedtek.

Forrás: Blikk.hu

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések