A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az utolsó pillanatig védte: hősként ünneplik azt az óbudai nagypapát, aki a halála előtt megmentette az unokáját

A nagypapa az óvodából vitte haza az unokáját, amikor az autóban rosszul lett.

Az óbudai férfi unokájával utazott együtt, amikor a kormány mögött rosszul lett. Annyi lélekjelenléte azonban még volt, hogy félreálljon, megmentve ezzel unokája életét. Az 50 éves férfi pont úgy cselekedett, mint Gesztesi Károly, akit hasonló módon, az autójában érte a szívinfarktus.

Az elhunyt férfi lánya a Ripostnak elárulta, édesapja előző nap orvosnál járt, mivel napok óta végtagjai zsibbadására panaszkodott. A felírt gyógyszer miatt fordulhatott be a patikába, aminek közelében végül rosszul lett. Mindössze öt percre voltak az otthonuktól, amikor a III. kerületi Vörösvári úton, a patika előtt lehúzódott, majd elájult. A férfi szabálytalanul állt meg, ezért vették észre a járókelők.

A barátaim vitték el a kisfiamat, hogy ne nézze végig az egész helyzetet. Én később értem oda, csak a halottas autóval együtt érkeztem meg. Borzasztó, hogy még csak elköszönni sem tudtam édesapámtól, de örökké hálás leszek neki, hogy utolsó lélegzetével is a kisunokáját védte... – nyilatkozta a férfi lánya a lapnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések