A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az alkoholista Szanyi lázítja a tanárokat

Szanyi Tibor mozgalma bojkottra szólítja fel a pedagógusokat.

Az Igen Mozgalom közleményében azt írja:

megunták, hogy a kormány most éppen az új alaptantervvel “hergeli a társadalmat”. Szanyiék szerint ha a magyar pedagógusok ezt elfogadják, ők maguk is osztozni fognak a kormánnyal azon felelősségben, amellyel “a valódi tudatlanság felé repítik a rájuk bízott fiatalokat, egyszersmind képtelenné teszik őket a kor valós feladatainak felismerésére, különösen a fenntarthatósági kihívások vonatkozásokban”.

“A kormány diktátuma valójában egy ideológiai merénylet a jövő generációi, s egyúttal az oktatásukért felelős pedagógusok és szülők ellen”

– írják, hozzátéve: egy ilyen támadásra haszontalan lenne jobbító szándékkal válaszolni, az új NAT ugyanis “velejéig romlott, hazug és pofátlan”. Hangsúlyozzák: az Igen Mozgalom teljességgel szolidáris a Magyar Pedagógiai Társasággal, a Magyartanárok Egyesületével, a Történelemtanárok Egyletével, a Civil Közoktatási Platformmal, ám leginkább a tanuló ifjúsággal és szüleikkel.

“A támadás valódi neve: tudatos elbutítás. Pedagógus ilyet nem szolgálhat! Az Igen Mozgalom tehát arra hívja fel a teljes magyar pedagógus társadalmat, az összes érdekvédelmi szervezetet, a szülőket, valamint minden magyar , hogy egy emberként szegüljünk szembe a kormány akaratával, s bojkottáljuk a NAT végrehajtásának minden elemét”

– olvasható a közleményben.

Forrás: ATV nyomán

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések