A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ashley Graham bevállalta: megmutatta, hogyan fest szülés után a teste – fotó

Ashley Graham rengeteg pozitív üzenetet kapott, amiért megmerte mutatni a terhességi csíkjait.

A szépséges modell, a plus-size kategória koronázatlan királynője január 18-án szülte meg kisfiát, Isaacet, de a szülés után – mint a legtöbb nőnél – Ashley-nél is jelentkeztek szépséghibák. Ashley több fotót is közzétett a közösségi oldalain a terhességével kapcsolatban, így mindannyian láthattuk, hogyan változik a teste a várandósság alatt.

Egy interjúban, amit a HVG vett észre, Ashley arról beszélt, hogy a testi változásokat kezdetben, a sok pozitív visszajelzés ellenére, nehezen kezelte, nem volt elégedett a külsejével, de egy idő után megelégelte a dolgot. A csodás modell saját magát ostorozta, pedig nagyon is jól tudta, hogy más nők is ugyanezen mentek keresztül. Végül egy nap rádöbbent arra, hogy semmi értelme az önmarcangolásnak, és a siránkozás helyett inkább megmutatja a világnak a igazságot.

Egyébként Ashley otthon szülte meg kisfiát, hat óra alatt, a férje segítségével, és most az Instagramon mutatta meg, hogyan változott meg a teste a szülés során.

"Még mindig ugyanaz az én, csak néhány új történettel" – írta bejegyzésében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések