A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A TASZ szerint nincs gond Niedermüller mondatával

A Soros legó hadsereg egyik hazai zászlóshajója a 444 mellett, a TASZ nevű „civil” politikai szervezet. 

A „jogvédő” címszó alatt működő társaság, fő tevékenysége nehezen megfogható, hiszen még „tanulmányok”, elemzések írásában sem manifesztálódik, mégis elköltenek egy évben közel 200 millió forintot.

Mint a tegnap közzétett nyilatkozatukból kicseng valójában ők kiállnak Niedermüller mellett és a tüntetés idejére is csak azért kapcsolták be forródrótunkat, hogy a keresztények ellen gusztutalankodó néhány nímand panaszkodhasson nekik.

Íme a keresztény és kormányellenes TASZ közleménye

A TASZ az állammal szemben védi meg a kiszolgáltatott helyzetben lévőket. A fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat a magyar állam nem hogy nem fenyegeti, hanem mindenki máshoz képest jobban védi. A mindennapi munkánk során tapasztaljuk, hogy a rendszerszintű rasszizmusnak, kirekesztésnek, diszkriminációnak Magyarországon nem a fehérbőrű heteroszexuális férfiak az áldozatai, hanem a nők, a romák, a szexuális kisebbségek, a nem fehérbőrű bevándorlók és más sérülékeny csoportok. Mivel a rendszerszintű jogsértésekkel szemben ezek a hátrányos helyzetű csoportok szorulnak védelemre, az ellenük elkövetett diszkrimináció vagy rasszista bűncselekmények esetén lépünk fel. A véleménynyilvánítási szabadságát és gyülekezési jogát mindenkinek megvédjük, még ha nem is értünk velük egyet. Ezért kapcsoltuk be a gyülekezési forródrótunkat a csütörtöki tüntetés idejére, hogy azonnali telefonos segítséget nyújthassunk azoknak, akiknek a tüntetés idején sérülnek a jogaik. Hasonlóképpen reagált a Helsinki Bizottság is. Szerintük Niedermüller mondata elfogadhatatlan, de nem számít zaklatásnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések