A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A nagyitól kaptak füves cigit az unokák, meg is lett az eredménye

Letartóztattak egy nagymamát Pittsburgh-ben kiskorú veszélyeztetésének vádjával, ugyanis 11 és 12 éves unokái az ő beleegyezésével szívtak marihuánás cigarettát.

Újév napján a szülők a nagymamára bízták gyermekeiket, ami rossz döntésnek bizonyult. Az este folyamán a 11 és 12 éves fiúk füves cigit kaptak a nagyanyjuktól, amit el is szívtak. A már túlságosan laza nagyszülő egyetlen egy dolgot kért az unokáktól, azt, hogy videót vagy fotót ne készítsenek az eseményről. A srácok viszont ezt a kérést nem vették figyelembe.

A fiúk megosztották a videót a közösségi médiában , így az este történtek nem csak a családhoz, de a pittsburgh-i rendőrséghez is eljutottak. A felvételen egyértelműen látszik, amint a két fiatal fiú több alkalommal is meggyújt, majd elszív egy marihuánás cigit, a nagyanyjuk pedig mindehhez semmit sem szól.

Az egyértelmű bizonyíték alapjánkiskorú veszélyeztetésének vádjával le is tartóztatták a nőt, aki mentségére csupán az ittasságát tudta felhozni.

(Forrás: 24. hu)

További hírek: 


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések