A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A drogos kutyapártosok így mocskolják a turult

Ferencváros alpolgármestere, Döme Zsuzsa és a hegyvidéki önkormányzat képviselője, a párt vezetője, Kovács Gergely nyilatkozott a szélsőliberális 24.hu-nak.

Azt kérdezték tőlük, hogy milyen a pártjuk. Így reagáltak a kábszisok:

Döme Zsuzsa: Aktív-kreatív állampolgárok pártja. Nekünk fontos, hogy az emberek csináljanak is valamit, ne csak beszéljenek róla, hogy valaki majd csináljon valamit.

Kovács Gergely: A pártok jó része, az ellenzékiek is, az emberek haragjára, dühére építve próbál kommunikálni, szerintünk azonban ez teljes tévedés.

Attól az ország nem lesz jobb hely, ha egymillió ember szívrohamot kap naponta. Mi nem akarjuk felbaszni az embereket, hanem azt mondjuk: inkább röhögjük ki a hülyeségeket.

Mit csinálna a Kutya Párt az oktatással?

Kovács Gergely: Megszüntetné. Úgyis külföldön fognak tanulni a gyerekeim, úgyhogy a magyar oktatás felesleges.

Döme Zsuzsa: Éve óta csökken az iskolázottak száma.

Tovább tombol a magyargyűlölet az interjú során, beleszállnak a betyárba is…

Kovács Gergely: Divat a közösségi költségvetés, ami a Szuzi javaslatára Ferencvárosban a jövőben úgy fog részben működni, mint a pártbeli Rósánékötéka (Rózsa Sándor Nép Közpénztékozló Alap).

És a katarzist a turul szolgáltatta:

Kovács Gergely: Persze. Teljesen szürreális, hogy egy turulszobron vannak a világháborús elesettek, köztük a zsidó áldozatok neve. Az egy szélsőjobbos szimbólum. Semmi értelme a szobornak, szerintem erre már Pokorni Zoltán is rájött. Ha jól tudom, anno engedély se volt rá.

Döme Zsuzsa:

A tatabányai turulnak amúgy is keresünk párt. Be kéne rakni a másik mögé, lehet, szaporodnának.

Kovács Gergely: Vagy legyen nagyon kicsi. Mondjuk egy egycentis turulszobor még jöhetne.

A két drogos interjúja ITT ELÉRHETŐ!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések