A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

15 évvel ezelőtt brutális kettős gyilkosság történt Makón: anya és lánya volt az áldozat – Most talán elfogták az elkövetőt

A tizenöt évvel ezelőtti makói kettős gyilkosság miatt indult eljárás egy férfi ellen – tájékoztatta csütörtökön a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte: a megalapozott gyanú szerint 2004. november 16-án délelőtt a gyanúsított megölte makói otthonában az ott élő idős sértettet és annak látogatóba érkező lányát. Az asszony torkát elvágták.

Az ügyben egy férfit meggyanúsítottak – az idős nő unokáját –, ám a nyomozást a főügyészség 2006 márciusában megszüntette, mivel nem volt megállapítható, hogy a bűncselekményt ő követte el.

Tavaly novemberben – új adatok alapján – folytatták a nyomozást, és a hatóság látókörébe került egy addig ismeretlen férfi, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

A főügyészség indítványozta a több emberen elkövetett emberölés bűntettével gyanúsított férfi letartóztatását.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések