A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb három határsértőt fogtak el, ezúttal Kaszapernél

Három határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében, Kaszaper külterületén. Eközben átadták a román hatóságnak azt a magát palesztin állampolgárnak valló férfit, akit hajnalban tartóztattak fel Lőkösháza külterületén.

Kaszaper határában, pénteken 9 óra 30 perc és 11 óra között három külföldit ellenőriztek a rendőrök. A férfiak közül kettő marokkói, egy pedig algériai állampolgárnak vallotta magát. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, majd pénteken 17 óra 15 perckor átadták őket a román hatóság képviselőinek.

Közben befejeződött a meghallgatása annak a férfinak, akit csütörtökön 2 óra 35 perckor tartóztattak fel a rendőrök Lőkösháza külterületén. Ő palesztin állampolgárnak mondta magát, és Románia felől illegálisan érkezett Magyarországra. A rendőrök 11 órakor átadták őt a román hatóság képviselőinek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések