A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tömegverekedéssel oldották meg a családi vitát egy kaposvári bevásárlóközpontban

Egyelőre nem tudni miért, de péntek kora este a Kaposvár központjában található bevásárlóközpontban estek egymásnak a vitatkozó felek. Voltak páran, így a riadalaom és a sérülések száma is nagy lett.

Két férfi és egy nő 2020. január 17-én 17 óra körül egy kaposvári bevásárlóközpont előterében összeszólalkozott, majd ütötték-verték egymást.

Az adatgyűjtés során a nyomozók megállapították, hogy az egyik férfi előző este ugyanott előzetes szóváltást követően több alkalommal arcul ütötte egy ismerősét, akinek a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülése keletkezett.

A három garázdát a rendőrök a helyszínen elfogták, és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol O. Csillát, K. Áront csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, L. Christiant pedig csoportosan elkövetett garázdaság, és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók a 29 éves férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések