A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Teljesen összetört: csak a hit tartja az erőt Gesztesi Károly édesanyjában

A szombaton tragikus hirtelenséggel elhunyt színész édesanyja a poklok poklát járja elvesztett fia miatt.

Az idős asszony évek óta szívproblémákkal küzd, így – nem meglepő módon – a környezete nagyon aggódik érte. Bár jelenleg nem érintkezik a külvilággal, a Ripost megtudta, sziklaszilárd hite tartja benne a lelket. 

Fia, Gesztesi Károly 2016-ban fordult Istenhez és csatlakozott a Hit Gyülekezetéhez, ahol az édesanyja jelenleg is tag. A színész elmondta, mennyi mindent köszönhet Németh Sándornak, a Hit Gyülekezete alapítójának, így természetes, hogy az alapító azóta már a színész édesanyját is biztosította részvétéről, illetve a támogatását ajánlotta fel.

„Zsuzsa asszony egyházunk hitében rendíthetetlen és nagyon erős tagja, és ez a hit ad most neki erőt. A tragédia hírét hallva felkerestem őt, és biztosítottam arról, hogy a Hit Gyülekezete minden értelemben mellette áll és támogatja őt, és persze, a család többi tagját is” – mondta Németh Sándor.

„Nagyon friss még Károly elvesztése, de természetesen rengeteget beszélünk róla a gyülekezetben, hogy mit tehetnénk ebben a szörnyű helyzetben. Az is felvetődött, hogy saját halottunknak tekintjük őt, de ezzel kapcsolatban egyeztetnünk kell a rokonaival, a végső döntés az övék kell legyen ebben a kérdésben is” – fűzte hozzá Németh Sándor.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések