A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Stohl András megrázó vallomása: nem tudta megmenteni kapcsolatát, belefogyott a küzdelembe

Hiába harcolt a színész azért, hogy megmentse házasságát, kudarcba fulladt a próbálkozás.

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt Stohl András ma reggel a Mokkában arról az időszakról, amikor megromlott a házassága, ám feleségével még nem adták fel a küzdelmet és próbálták helyrehozni kapcsolatukat. Stohl beismerte, hogy félretette a büszkeséget és még szakember segítségét is kérték azért, hogy helyrehozhassák elfáradt szerelmüket.

- Sok ember életében eljön a pillanat, amikor rájön, hogy valami nem működik és változtatni kell – kezdte a Mokkában a színész. – Nagyon nehéz, a saját lelkiismereted miatt és a társadalom miatt is. Az ember elkezdi azt érezni, hogy máshogy lenne talán boldog.

Stohl és Ancsika egy éven át küzdött, végül azonban be kellett látniuk, hogy ami elromlott, már nem javítható meg.

- 10 kilót fogytam ezalatt az időszak alatt. Nem szégyen szakemberhez fordulni. 49 éves voltam akkor, ráadásul ez a pasis, macsó férfi vagyok, hogy nem kell nekem segítség. De kell. (…) A szakember kívülről látja a problémát és nincs érzelmi elfogultsága ezzel kapcsolatban.

A színész végül megtalálta a boldogságot új kedvese, Vica oldalán, aki támogatja abban, hogy minél többször együtt legyen gyerekeivel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések