A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csipkés melltartóban villantotta meg kerekded kebleit Kárpáti Rebeka – fotó

Egy csokor észbontóan dögös fotóval lepte meg rajongóit a közösségi oldalán Kárpáti Rebeka, aki nemrég tért vissza Kongóból.

Fehérneműs fotóval kápráztatta el rajongóit Kárpáti Rebeka. A Jóban rosszban egykori szereplője az elmúlt két hetet Kongóban töltötte, ahová az Afrikáért Alapítvány csapatával utazott, és találkozhatott a kislánnyal is, akit örökbe fogadott, de például házépítésben is segédkezett. A humanitárius túra során elképesztő dolgok fogadták Kárpáti Rebekát, aki a látottakról részletesen is mesélt posztjaiban az Instagram-oldalán, ezúttal azonban egy olyan fotóval jelentkezett, amivel egyhamar lenyűgözte követőit: csipkés fekete fehérneműben villantotta meg kerekded kebleit.

"Egy picit lassabban ment az átállás az itthoni, megszokott életembe, de a hétvégén sikerült mindent kipihenni, és az ezernyi emléket és képet elraktározni későbbre..." - írta a dögös fotóhoz Kárpáti Rebeka.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések