A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Schobert Norbi tovább fokozza az amúgy is felpaprikázott hangulatot, de Tóth Gabi sem hagyja szó nélkül a fitneszguru brutálisan őszinte kijelentéseit – videó

Schobert Norbi bejegyzése a terhesség utáni elhízással kapcsolatban eléggé felpaprikázta az ország nagyjának kedélyállapotát: ennek kapcsán Tóth Gabi egy videóban reagált, illetve Norbi is egy új bejegyzéssel jelentkezett, melyben tovább fokozza az amúgy is feszült hangulatot.

Sziasztok, döngő léptekkel megérkeztem a hálószobába a hetven kilómmal, a megrepedt hasammal, hét héttel a szülésem után. Itt van, tessék, a férjem még mindig imád és én vagyok a mindene

Így kezdte Tóth Gabi élő videóját, amiben Schobert Norbert tegnapi kijelentésére reagált, mely szerint a nők cseszik el a házasságokat, ugyanis nem fogynak le a szülés után.

Gabi büszke minden férfira, aki a gyerekvállalást és a terhességet végigcsinálta a feleségével. Úgy érzi, Schobert feltűnésből készítette a videót, s azt tanácsolja minden nőnek, hogy ne a férje miatt szabaduljon meg a plusz kilóktól szülés után, hanem a saját egészségét tartsa mindenekelőtt szem előtt. Úgy gondolja, hogy ha a férje emiatt másként néz valakire, akkor az a férfi nem érdemli meg a nőt.

Arról is mesél, hogy minden pillanatát élvezi annak, ahogy kinéz, mivel teste jelen helyzetben egy életet táplál, segíti az életben maradásban, hogy kibírja ezt a mérhetetlen "hatalmas frontális karambolt", amit a nők szüléskor átélnek. Jóban van magával, szereti magát, minden egyes testi hibával és azzal a tizenkét kilogramm plusszal, ami a szülés után rajta maradt.

Norbikám, ez a te problémád, nagyon sajnálom, hogy még mindig ilyen komplexusokkal küzdesz, még ennyi év után is, hogy rendben vagy egészségügyileg, miután átélted a poklot

– így utalva Schobert szívműtétjére.


Mondanivalóját azzal zárta, hogy ő az anyákhoz akar szólni, nem Schobert Norbihoz. Itt megjelenik a szobában a férje, aki csokival kínálja, ettől Tóth Gabi meghatódik - írja a 24.hu

És akkor, ahogy azt korábban megírtuk, Schobert Norbi tegnapi posztja igencsak nagy port kavart, a fitneszguru pedig most egy újabb posztban próbálja meg elmagyarázni, hogyan is értette a mondandóját.

"Nem akarom kimagyarázni, nem akarok bocsánatot kérni. Nem kérek bocsánatot, fenntartom a véleményem."

"A tegnapi beszélgetés nem a duci nőkről szólt, a hosszútávon megtartott terhességi elhízásról szólt"

Úgy gondolja, hogy a tegnapi bejegyzés egyfajta motivációs erő, ugyanis szerinte az emberek általában saját magukat csapják be.

Videójában persze kitér a férfiakra is: továbbra is úgy véli, hogy a férfiak érzelmileg nagyon tudnak szeretni egy nőt, szexuálisan azonban bizony a külső számít, a nők pedig erkölcsi kötelességből fakadóan bújnak ágyba a plusz felesleggel rendelkező párjukkal. Norbi persze felhívja rá a figyelmet, hogy ennek nem így kellene lennie.

A tegnapi téma lezárásaként újfent elkanyarodik a duci téma irányába, ahol már az elnevezéssel sem ért egyet, ugyanis a kövérség betegség, nem lehet becézni. Valamint megemlíti Tóth Gabi videóját, amire annyiban reagál, hogy még egyszer kiemeli ő nem a tizenkét plusz kilóról beszél egy amúgy is és most is szexi nő testén, hanem a stabilan fennálló plusz 30-40 kilóról, amin szerinte igenis változtatni kell. Felhozza, hogy ha tényleg csak a belső értékek alapján szeretné őket párjuk, akkor a fodrász és egyéb szépészeti beavatkozás is teljes mértékben felesleges lenne.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések