A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendőröket késeltek Erdőkertesen: Döbbenetes dolgok derültek ki a támadóról

Az ATV információi szerint megszúrtak két rendőrt Erdőkertesen, amikor kimentek ellenőrizni egy háziőrizetest.

A Központi Nyomozó Főügyészség megerősítette az ATV Híradójának a hírt, miszerint egy férfi ellen nyomoznak hivatalos személy elleni erőszak bűntettében. Információjuk szerint mentőhelikopter szállította a sebesült rendőröket kórházba.

Erdőkertesi polgármester azt közölte az esetről, hogy V. Lászlót szállítottak a rendőrök a a Váci kórházból a Katona József utcai lakására, ám az illető a hazaérkezés előtt a két rendőrt a nála lévő késsel előre kitervelten a nyakukon, a kezükön és az arcukon megszúrta. Elárulta, hogy mindkét rendőr állapota stabil, a támadót pedig a Gödöllői Rendőrkapitányságon előállították.


Erdőkertes polgármestere szerint előre kitervelte a támadást V. László, akkor csapott le rájuk, miközben a Váci kórházból a Katona József utcai lakására szállították. A férfi bűnügyi felügyeletben élt évek óta. A nyakukon, a kezükön és az arcukon szúrta meg a rendőröket, akiket mentőhelikopter vitték kórházba. Úgy tudni, a rendőrök állapota stabil, a támadót pedig a Gödöllői Rendőrkapitányságon előállították.

V. László házát és az autót, amiben a támadás történt, körbezárták a rendőrök a nyomozás miatt.

A támadó, V. László a helyi polgárőrség aktív tagja volt korábban, elismerésben is részesült munkája miatt. A polgármester elárulta, hogy az ő ajánlásával került be a szervezetbe. Jól ismerték őt a településen.

Én mutattam meg neki a település legeldugottabb helyeit is

- mondta lapunknak V. Lászlóról a polgármester.

Pár éve fordultak rosszra a dolgai, amikor megromlott a viszonya az élettársával. Információnk szerint azért folytattak ellene büntetőeljárást, mert élettársát annyira megverte, hogy annak arca szilánkosra tört. Két éve volt bűnügyi felügyelet alatt, nem hagyhatta el a települést.

Úgy tudjuk, hogy a támadó korábban rengeteg videót rakott fel a Facebookra, amiken folyamatosan a hivatalos szerveket szidta, trágár szavakkal becsmérelte a rendőröket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések