A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Motortérből mentették ki a cirmost a tűzoltók

Egy autó motorterébe szorult macskát mentettek meg a pécsi hivatásos tűzoltók a hét végén - közölte az Országos Katasztrófavédelem közösségi oldalán. A lánglovagok szerencsére hamar a bajbajutott állat segítségére siettek, amely bár nagyon megrémült, nem szerzett komoly sérüléseket. Egyszerűen a kis állat magától nem tudott kiszabadulni.

"Szokatlan esethez kérték a pécsi hivatásos tűzoltók segítségét, ráadásul ez az eset „házhoz jött”. Ugyanis egy autós kereste meg őket a laktanyában, mondván, egy macska mászott be a kocsi motorterébe, és a kis jószág be is szorult oda. A tűzoltók megkérték az autóst, hogy álljon be kocsijával, majd mintegy ötvenperces munkával kiszabadították a beszorult cicát a motortérből” - írták a közösségi oldalán.
Fél tucat tűzoltó 50 percen át dolgozott a mentésen / Fotó: Pécsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

A fotók tanúsága szerint komoly, több emberes műveletet kellett végrehajtani, ám végül épségben sikerült a kiemelés, sőt a motorban sem esett kár.

Az autós hazavitte a kis állatot, ami jól van, evett és ivott, sőt, meg is fürdették a nagy kaland után.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések